Sportovně střelecký klub č. 366


Liberec - Ruprechtice

JABLONEC N.N. – TRADIČNÍ ZÁVODY V HALE SOU
Sobota 16. 2. 2013

Tuto hektickou sobotu, kdy 2 auta (nejlepší stojáci) byla v Polsku a 1 (nejlepší ležáci) v Brandýse ještě dalších 10 ležáků a 5 stojáků bylo přihlášeno na závody do Jablonce. S trenérem Regnerem a několika rodiči nakonec odjelo 7 ležáků (Jiroušové a Klemša onemocněli a omluvili se) a 3 stojáci (Krupička se omluvil a Chaloupecký prostě opět bez omluvy nepřišel…).
Leže jsme byli zvědaví zejména na Andreu, která si týden před tím nastřílela hezký osobák 291 bodů. Tentokrát to bylo 288 bodů (se špatným začátkem 92 bodů v první položce) a to je opravdu dobré. Vyhrála mladší kategorii. A druhý skončil v osobním rekordu 284 bodů Filip – také výborné. Štěpán zatím neohrozil svůj nejlepší výkon z prvního závodu na liberecké lize, ale oproti minulému závodu šel nahoru a věříme, že další týden to bude ještě lepší. Další tři střelci – Ondra, Jana a Kamil zůstali na svém, byť u Jany to byl opět osobák (o bod…). Ve starší kategorii nastřílel Vojta 260 bodů, už sice má za sebou lepší závod, ale staral se o sebe sám a zaslouží pochvalu za dobrou práci.
Stoje si Tomáš Grebeníček opět nastřílel osbák a překvapil i trenéra – 340 bodů a 3. místo. Čtvrtý skončil Tom, kterému několik utržených ran výsledek zkazilo, ale výsledných 323 bodů není tak špatných a za práci při závodě také zaslouží pochvalu. Také Ivo si nastřílel osobák – 236 bodů.
Takže to nakonec nebyla vůbec špatná výprava – zlato, stříbro, bronz i bramborová medaile a pár osobáčků. .

ZPĚT

Copyright© SSK Ruprechtice 2007 - 2014